SPARKS: An international parkour around Circular Economy

SPARKS: An international parkour around Circular Economy

Liceeni și studenți din anul I, pregătiți-vă să participați la gymkhana – parkour științific, un eveniment organizat cu scopul de a vă trezi curiozitatea și interesul pentru economia circulară și abilitățile sociale și civice!

Gymkhana va avea loc în limba engleză și va avea loc online simultan în Madrid, Istanbul și București în contextul alianței de universități europene EELISA – European Engineering Learning Innovation and Science Alliance (EELISA) EELISA Alliance , la care toate cele trei universități sunt partenere. Universitățile gazdă vor fi următoarele: Universidad Politécnica din Madrid, Istanbul Technical University și Universitatea POLITEHNICA din București.

Sub îndrumarea cercetătorilor din cadrul celor trei universități, participanții vor trebui să rezolve trei provocări diferite care vor avea la bază întrebări specifice pe aceste temea economiei circulare, scopul fiind acela de a-i familiariza cu modul de lucru în știință și tehnologie, precum și cu relația acesteia cu provocările societății de astăzi.

 

Data de desfășurare: Vineri, 24 septembrie, 18:00, până  la 20:30 (ora locală România).

Timpul total: 2,5 ore.

Platformă online: Zoom.

Număr maxim de participanți: 90 persoane (organizate pe echipe) – 15 echipe de câte 6 persoane.

Înregistrare în prealabil necesară: DA.

Înregistrările se vor face prin completarea unui formular online până pe data de 23 septembrie 2021.

 

Selecție: pe principiul „primul venit, primul servit”. Dacă sunt mai multe înregistrări decât capacitatea maximă, va fi trimisă o notificare cuprinzând o invitație pentru următoarea activitate desfășurată în luna noiembrie intitulată „Noaptea Științei” (Science Night).

Formularul de înregistrarehttps://forms.gle/JRPopS6TYZ4nYoST8

Vă mulțumim pentru susținerea inițiativei noastre și așteptăm cu drag elevii și studenții interesați!

De asemenea, cadrele didactice care doresc să se alăture în cadrul acestui eveniment în calitate de observator, sunt rugate să transmită pe adresa diana.robescu@upb.ro următoarele date în vederea înregistrării: numele, prenumele, instituția de proveniență și adresa de e-mail.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *