SOLUȚII SMART PENTRU ECOMMERCE EFICIENT!

SOLUȚII SMART PENTRU ECOMMERCE EFICIENT!

Te invităm Joi, 23 septembrie, să participi la evenimentul eCommerce Talks, eveniment hibrid care va avea loc atât fizic în Sala Consiliu, etajul 2, din cadrul Facultății de Transporturi, Splaiul Independenței nr 313, cât și online, pe pagina de facebook @easySales.ro.

Dacă ești antreprenor în zona eCommerce sau administrezi un magazin online înscrie-te la un eveniment accesibil, cu format unic, content valoros, de tip dezbatere.

 

Lista speakeri-lor confirmați: Sergiu Olteanu –  Universitatea Politehnica din București, Florin Filote – eMag, Ciprian Cazacu – easySales, Cosmin Dărăban – Gomag, George Florea – Elefant, Ruxandra Gorea – VIVRE, Alina Mitrică – Retargeting, Doina Vilceanu – Content Speed, Mircea Căpățină – SmartBill, Daniel Niculae – Innoship, Florin Toma- DHL, Elena Andrei – DPD, Cotiso Hanganu – QQInfo, Arthur Rădulescu – Merchantpro, Cristi Movilă – VTEX, Ciprian Dumbrăveanu – CARGUS, Cornel Morcov – FANCourier.

 

De asemenea, nu poate fi ratat speech-ul lui Ciprian Cazacu, coFondator easySales, care va vorbi despre soluții de eficientizare, statistici din platforma easySales și cum poți prinde valul de comenzi în eCommerce, fiind complet eficientizat.

Ciprian Cazacu a fondat în anul 2017 firma SMARTIT Global SRL cu brand-ul easySales, împreună cu fratele lui, Iulian Cazacu, CPO. Viziunea companiei este de a simplifica eCommerce-ul și de a automatiza cât mai multe procese. EasySales este o platformă „no code”, accesibilă, care integrează sistemele importante de eCommerce, într-un singur loc, folosită de către toți comercianții online care vor să fie prezenți pe multiple marketplace-uri. Ciprian Cazacu este absolvent al Facultății de Transporturi, din cadrul Universității Politehnica din București.

Profită de toate beneficiile evenimentului:

  • transmiterea evenimentului în direct, pe pagina de Facebook @easySales.ro;
  • poți discuta sau adresa întrebări speakerilor la finalul panelurilor;
  • beneficiezi de „pastila de content concentrat” și gratuit după eveniment.

Evenimentul oferă insight-uri valoroase, soluții pentru scalarea business-ului în eCommerce, date relevante despre piață, tendințe și provocări, secrete din eCommerce-ul românesc.

Prinde și tu oportunitatea de a afla Tips& Tricks din industrie, de a găsi soluții numai bune de aplicat în afacerea ta – totul la eCommerce Talks by easySales.

Evenimentul este la a doua ediție și este organizat de către echipa din spatele platformei easySales, cu suportul Facultății de Transporturi din cadrul Universității Politehnica din București.

Audiența este formată din antreprenori eCommerce, manageri de magazine online, angajați ai magazinelor online, clienți ai platformei easySales, parteneri easySales: dezvoltatori de software și soluții pentru domeniul eCommerce.

 

Unde?

Sala Consiliu, Universitatea Politehnica din București, Facultatea de Transporturi, Splaiul Independenței 313.

 

Despre Moderator:

Evenimentul este moderat de Laurențiu Țigăeru, Manager Quasar Comex, client și acționar easySales, activ în zona comerțului din 1993, astăzi un vizionar și un manager de succes în domeniul eCommerce.

În 2008 a făcut exit din comerțul tradițional, iar astăzi se conduce după principiul „dacă faci ce face toată lumea, vei trăi cum trăiește toată lumea”. Laurențiu consideră că face parte din categoria „early adopters” și crede că viteza cu care adopți noile tehnologii, deja face diferența dintre învingători și supraviețuitori. El este un căutător de oportunități acolo unde alții cred că nu există potențial.

 

Înscrierile și participarea la evenimentul online de pe facebok sunt gratuite.

https://easysales.ro/blog/ro/3908-2/#formular-event

Dacă vă înscrieți, aveți posibilitatea de a beneficia de content concentrat și gratuit după eveniment pe e-mail.

Evenimentul va fi live pe facebook eCommerce events: https://fb.me/e/1eUxSiKSD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *