PROGRAM DE PREGATIRE/FORMARE/DEZVOLTARE PENTRU ELEVI

PROGRAM DE PREGATIRE/FORMARE/DEZVOLTARE PENTRU ELEVI

Universitatea POLITEHNICA din București, prin intermediul Biroului Activități cu Elevii organizează, în perioada 06 – 12 septembrie 2021, programul online de pregătire/formare/dezvoltare.

Activitățile din cadrul programului se adresează unui număr de 100 de studenți din cadrul Universității POLITEHNICA din București și 200 de elevi din clasele a X-a, XI-a și a XII-a (anul școlar 2021-2022) din toată țara, cu rezultate remarcabile obținute în ultimul an școlar finalizat, la materiile cu profil real (fizică, matematică, chimie, informatică, economie) care vor participa la un program online de pregătire/formare/dezvoltare prin intermediul căruia aceștia vor beneficia de pregătirea necesară pentru a deveni promotori ai beneficiilor accederii la sistemul de învățământ tehnic.

Astfel, timp de o săptămână, elevii vor participa GRATUIT la activități online în cadrul cărora vor fi angrenați în activități recreative și evenimente adaptate pentru mediul virtual, prin intermediul cărora vor stabili legături cu ceilalți participanți, fapt ce va contribui la o înțelegere mult mai bună a perspectivelor pe care viața de student le presupune.

De asemenea, o atenție deosebită se va acorda activității de consiliere profesională şi de orientare în carieră prin care elevul va beneficia de asistență de specialitate pentru a decide în mod informat şi corect viitorul parcurs universitar, în concordanță cu aspirațiile şi cu potențialul de cunoaştere.

Aceștia vor beneficia de un program dinamic şi diversificat de cursuri și ateliere (online) care îi vor pregăti pentru a deveni promotori ai beneficiilor accederii la sistemul de învățământul tehnic.
Înscrierea se face, în mod obligatoriu, prin completarea formularului online disponibil prin accesarea următorului link:

Elevi: https://bit.ly/programdepregatirepentru200deelevi

Studenți: https://bit.ly/programdepregatirepentru100destudenti

Mențiuni:
*Participarea la programul de pregătire/formare/dezvoltare este GRATUITĂ.
* Toate platformele online folosite nu presupun costuri adiționale pentru participanți.

PROGRAM

REGULAMENT DE ORGANIZARE SI FUNCTIONARE