UNIVERSIADA PESCARULUI – Ediția a-II-a

UNIVERSIADA PESCARULUI – Ediția a-II-a

Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București și Universitatea POLITEHNICA din București în parteneriat cu Asociația Club Sportiv APS și Administrația Pescăria Bila organizează în data de 29.05.2021, pe pista de pescuit a Iazului Bila 2, Competiția Sportivă – UNIVERSIADA PESCARULUI – Ediția a-II-a, eveniment dedicat cadrelor didactice universitare și într-un număr limitat (doar două echipe/Universitate) pentru studenții UMFCD și UPB.

Dacă sunteți pasionat de pescuit și aveți un partener cu care să formați o echipă, vă invităm să vă înscrieți completând următorul formular până la data de 25.05.2021:Precizăm că numărul locurilor este limitat la 26 de participanți/13 echipe/Universitate. Competiția nu necesită taxă de înscriere sau alte taxe de participare.

La finalul înscrierilor primilor 26 de participanți formularul de înscriere se va închide automat. Mai multe detalii despre acest eveniment (program de desfășurare/regulament de concurs) regăsiți în documentele atașate.

În cadrul Concursului vor fi acordate de către Compania Arrow International următoarele premii în vouchere valorice:

  • Locul 1- 1000 lei,
  • Locul 2 – 800 lei,
  • Locul 3 – 600 lei
  • Cea mai mare captură – 600 lei.

Organizatori: UMF Carol Davila din Bucuresti si Universitatea POLITEHNICA din Bucuresti

Parteneri : Compania Arrow International, Compania Bredent Medical Romania , Asociatia Club Sportiv APS si Administratia Pescaria Bila.