European Researchers’ Night Science and Innovation Week – 3VIA: A Trivia Trilogy to test your knowledge on Circular Economy!

European Researchers’ Night Science and Innovation Week – 3VIA: A Trivia Trilogy to test your knowledge on Circular Economy!

Dragi studenti,

Pregătiți-vă pentru o provocare internațională!

Vă invităm să participați la 3VIA: A Trivia Trilogy to Enhance Knowledge and Awareness on the Circular Economy”, o seară distractivă de învățare și cercetare colaborativă, care se va desfășura în cadrul Săptămânii Științei și Inovării de la Madrid (Madrid Science and Innovation Week) și care vă va trezi curiozitatea și interesul pentru economia circulară. Toți cei prezenți în cadrul evenimentului vor primi diplomă de participare din partea Universității Politehnica din Madrid, Universității Tehnice din Istanbul și Universității Politehnica din București.

3VIA este un eveniment care constă în scurte prezentări informative, chestionare și sesiuni de discuții destinate studenților din anul I și II, totul într-un mediu internațional care va permite studenților UPB să își cunoască colegii din celelalte țări partenere în cadrul EELISA European University.

Participanții vor face cunoștință cu elementele de bază ale conceptului de economie circulară, fiind invitați să participe în mod activ la activitățile propuse, prin trei activități trivia bazate pe diferite teme deosebit de interesante și actuale. Cele trei mini chestionare cu întrebări introductive abordează trei activități principale din cadrul economiei circulare: reduce, reutilizează și reciclează. Fiecare sesiune de chestionare va fi urmată de o scurtă discuție structurată pe fiecare dintre cele trei teme propuse.

Trilogia trivia va include o discuție deschisă despre economia circulară, deschisă tuturor participanților la sesiunea principală.

Seara se va încheia cu anunțul premierii participanților și o scurtă informare despre viitoarele oportunități pe care studenții le au în cadrul EELISA European University.

Data de desfășurare: 12 noiembrie, 2021; 17:30-19:00.

Platforma: Zoom, Kahoot!, Mentimeter.

Public țintă: studenții din anul I și II, din cadrul celor 3 țări reprezentative și alte țări din UE.

Mai multe detalii, precum și formularul de înregistrare le puteți găsi utilizând link-ul de mai jos:

https://blogs.upm.es/circulareelisa/proyectos/science-and-innovation-week/

PENTRU INREGISTRARE – CLICK AICI

Din anul 2020, Universitatea POLITEHNICA din București este membră a European Engineering Learning Innovation and Science Alliance (EELISA), https://eelisa.eu/. Această alianță, cu acronimul său inspirat de Elisa Zamfirescu — una dintre primele femei inginer, cea mai recunoscută din Europa în mediul internațional — aduce împreună nouă universități din șapte țări, cu 180,000 de studenți, 16,000 de cadre didactice și cercetători și 11,000 de angajați ai universităților.