Universitatea Politehnica București va găzdui, alături de Universitatea Tehnică din Vinnytsia,  concursul de programare ACM International Collegiate Programming Contest 2021

Universitatea Politehnica București va găzdui, alături de Universitatea Tehnică din Vinnytsia, concursul de programare ACM International Collegiate Programming Contest 2021

Universitatea Politehnica București va găzdui, alături de Universitatea Tehnică din Vinnytsia, Ucraina, concursul de programare ACM International Collegiate Programming Contest, faza Regională pe Europa de Sud-Est, SEERC editia 2021-2022.

Concursul este o competiție pe mai multe niveluri pe echipe. Universitățile din întreaga lume sunt participă la concursuri regionale pentru a se califica la Finala concursului.

Concursul SEERC, care se va desfășura ONLINE, în data de 20 noiembrie 2021, reunește echipe de câte 3 studenți, care trebuie să rezolve aproximativ 10 probleme în 5 ore. Anul acesta vor participa 120 de echipe de la 64 de universități din 7 țări (Bulgaria, Grecia, Macedonia, Serbia, Turcia, Ucraina și România), reunind astfel peste 400 de participanți și peste 50 de organizatori.

Echipele participante au fost selectate în cadrul etapelor locale și naționale ale concursului, la această fază participând cei mai buni studenți din sute de echipe înscrise la nivel local. Echipele clasate pe primele locuri vor merge, în 2022, la Finala Mondială in Bangladesh.

Ultimul Concurs Internațional de Programare Colegială (ICPC), a găzduit peste 60000 de studenți de la 3.514 universități din 115 țări din întreaga lume.

Avem plăcerea de a vă invita la activitățile din cadrul concursului:

Festivitatea de deschidere va avea loc in data de 20 noiembrie 2021, la ora 14:00, online: