UPB ORGANIZEAZA CONFERINTA – APLICAȚII ALE CHIMIEI ÎN NANOȘTIINȚE ȘI INGINERIA BIONANOMATERIALELOR

UPB ORGANIZEAZA CONFERINTA – APLICAȚII ALE CHIMIEI ÎN NANOȘTIINȚE ȘI INGINERIA BIONANOMATERIALELOR

Vă invitam sa participati la Conferința științifică – Aplicatii ale chimiei in nanostiinte si ingineria Bionanomaterialelor – organizată sub înaltul patronaj al AOSR.

Evenimentul va avea loc, online, in perioada 27 – 28 noiembrie 2020 (program eveniment atasat) si este organizat de către UPB in parteneriat cu Academia Oamenilor de Știință din România și Centrul Național de Micro și Nanomateriale.

Tematica de cercetare și temele abordate au implicatii profunde in domenii variate, de la aplicatii medicale la aplicatii de mediu, energie, electronica aplicata, etc.
In domeniul bio (nano) materialelor sunt abordate teme de cercetare in care se dezvolta biomateriale destinate regenerarii tisulare, de natura ceramica sau compozita, in special micro sau nanostructurate.

In urma studiilor si cercetarilor intreprinse s-au dezvoltat materiale polimerice noi, de ultima generatie, pentru aplicatii specifice in bioinginerie, cum ar fi domeniile de ingineria tisulara, materiale biomimetice, ingineria proteinelor, etc.

PROGRAM CONFERINTA
AFIS EVENIMENT