Conferința UPB – Viitorul în Educație și Inginerie

Conferința UPB – Viitorul în Educație și Inginerie

Fiind cea mai veche și prestigioasă școală de ingineri din România, Universitatea POLITEHNICA din București reprezintă un pilon important al comunității academice naționale și internaționale, menținând de-a lungul celor 200 ani de existență cele mai ridicate standarde morale, educaționale, științifice și culturale.

Unul dintre obiectivele majore asumate de către Universitatea POLITEHNICA din București este acela de a îmbunătăți și încuraja accesul elevilor la programele de învățământ superior, cu precădere în domeniile inginerești și științifice.

În acest sens, dorim să vă aducem la cunoștință faptul că, în data de 14 decembrie, în intervalul orar 12:00 – 17:00, Universitatea POLITEHNICA din București organizează Conferința Viitorul în Educație și Inginerie. Progresul tehnologic, statutul inginerului pe piața muncii și evoluția învățământului ingineresc din România sunt teme ce vor fi abordate împreună cu specialiști în domeniu.

În cadrul acestui eveniment vom trasa liniile principale de dezvoltare a învățământului ingineresc pentru următorii 200 de ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *