UPB DESCHIDE UN NOU CENTRU DE VACCINARE MOBIL ÎN COMPLEXUL STUDENȚESC REGIE

UPB DESCHIDE UN NOU CENTRU DE VACCINARE MOBIL ÎN COMPLEXUL STUDENȚESC REGIE

UPB deschide un nou Centru de Vaccinare mobil în Complexul Studențesc Regie

Având în vedere contextul epidemiologic actual generat de răspândirea coronavirusului SARS CoV2 precum și începerea noului an universitar dar și a perioadei de cazare în căminele studențești, conducerea Universității POLITEHNICA din București a hotărât să vină în sprijinul studenților și cadrelor didactice universitare prin deschiderea unui nou Centru de Vaccinare în Complexul Studențesc Regie.

Astfel, începând de astăzi, 1 octombrie 2021, Universitatea POLITEHNICA din București, în parteneriat cu Direcția de Sănătate Publică București, au deschis un nou Centru Mobil de Vaccinare care va fi operațional în perioada 1 octombrie – 1 decembrie 2021, de luni până vineri, în intervalul orar, 09:00-17:00.

“Dorim în primul rând să contribuim la contracararea creșterii rapide a numărului de infectări cu SARS CoV-2 în rândul populației nevaccinate. Prin acest centru vrem să sprijinim atât studenții, cadrele didactice și locuitorii din zonă, cât și autoritățile publice care luptă împotriva efectelor pandemiei. Am recomandat deja tuturor studenților și angajaților să se imunizeze pentru a putea reveni împreună la normalitate.  Le mulțumim, în acest sens, partenerilor de la Direcția de Sănătate Publică București pentru sprijinul acordat. Sperăm să avem un impact cât mai pozitiv asupra situației curente.” a declarat Mihnea Costoiu, Rectorul Universității POLITEHNICA din București.

Precizăm faptul că toți cei care vor trece pragul Noului Centru de Vaccinare vor putea beneficia de serurile anti-COVID ce provin de la companiile Johnson&Johnson și Pfizer.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *