Ai o idee de afacere? Hai la concursul „Fii Antreprenor 4.0” să câștigi alături de echipa ta!

Ai o idee de afacere? Hai la concursul „Fii Antreprenor 4.0” să câștigi alături de echipa ta!

Centrul de antreprenoriat UPBizz lansează concursul dedicat echipelor de studenți cu spirit de antreprenor  din cadrul Universităților Tehnice din România. (membre ARUT – Alianța Română a Universităților Tehnice). Dotat cu un fond de premiere care însumează 23.000 de lei, competiția de idei de afaceri reprezintă ultima etapă a proiectului „Fii Antreprenor 4.0”.

Despre concurs
Competiția de idei de afaceri provoacă echipe de maximum 5 studenți să își unească forțele și să genereze idei de business cât mai îndrăznețe cu care să convingă juriul că merită unul din premiile puse în joc. Indiferent că vorbim de agricultură, turism sau comerț, ori medicină sau  inginerie așteptăm idei cât mai realiste, inovatoare și sustenabile. Tot ce trebuie să faci împreună cu echipa ta este să ne trimiți planul ideii de afacere și un clip de prezentare a afacerii cât mai creativ și convingător.

Apoi, în marea finală, ne vedem online unde fiecare echipă calificată în ultima etapă va argumenta pentru oportunitatea de implementare a afacerii și va răspunde întrebărilor venite din partea juriului.

  • Pasul I

    Secțiunea scrisă constă în completarea formularului de prezentare a ideii de afacere și transmiterea anexelor. Perioada de transmitere a documentelor – 03 – 13 Noiembrie 2020 (ora 23:59)

  • Pasul II

    Fiecare echipa admisă în etapa II va realiza câte un clip de maximum 1 minut și 30 de secunde de prezentare a ideii de afacere. Perioadă transmitere clip: 20 – 26 noiembrie 2020.

  • Pasul III

    Prezinți ideea în finală, online, în fața juriului.

Fiecare echipă se va putea înscrie cu o singură idee de afacere, aplicația urmând a fi realizată în numele coordonatorului echipei. Nu uita să consulți regulamentul competiției pentru a te asigura că documentele transmise sunt în conformitate cu instrucțiunile de participare și formatele acceptate.

MULT SUCCES!