WEDO – un concurs de idei inovative pentru eleve si studente

WEDO – un concurs de idei inovative pentru eleve si studente

Într-un efort comun de atragere a fetelor spre meseriile tehnice și de inginerie Veolia și Universitatea POLITEHNICA din Bucureşti, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar al Municipiului București (ISMB), lansează un concurs de idei adresat studentelor și elevelor de liceu.

Un oraș inteligent (Smart City) este un concept de dezvoltare urbană care integrează tehnologii și sisteme pentru a administra în mod eficient și securizat resursele unui oraș, în vederea îmbunătățirii calității vieții cetățenilor, dezvoltării comunității și protejării mediului.

Prin acest concurs lansăm elevelor de liceu și studentelor provocarea de a propune idei de soluții inventive și durabile, care să susţină conceptul de “oraş inteligent”.

Participantele se pot înscrie oricând, începând cu data de 05.04.2021 pâna la data de 15.09.2021.

Propunerea de proiect se va transmite on-line, la adresa de e-mail wedo@upb.ro, sub forma unui document PDF

Rezultatele evaluării preliminare vor fi comunicate fiecărui participant prin e-mail şi postate pe pagina  WEB a UPB – http://wedo.upb.ro/ până la data de 30.09.2021.

Proiectele selecţionate în etapa preliminară vor intra în a doua etapă de evaluare (etapa finală de evaluare demonstrativă), care implică prezentarea proiectului de către autori în faţa comisiei de evaluare. Pentru evaluarea finală se vor utiliza aceleaşi criterii şi direcţii utilizate şi în cazul evaluării preliminare.

A doua etapă de evaluare se va desfăşura în perioada 14-15.10.2021.

Pentru detalii suplimentare puteti accesa site-ul concursului

http://wedo.upb.ro

si adresa de mail: wedo@upb.ro

REGULAMENT