Facultatea de Antreprenoriat, Ingineria și Managementul Afacerilor

Testimoniale

Facultatea de Ştiinţe Aplicate

sigla_facultatea_stiinte_aplicate-300x300

Facultatea de Electronică, Telecomunicaţii şi Tehnologia Informaţiei

sigla_facultatea_electronica_telecomunicatii-300x300

Facultatea de Inginerie Industrială şi Robotică

Facultatea-de-Inginerie-Industriala-si-Robotica

Facultatea de Energetică

Sigla-Energeticii_blue-30-55-115-yellow-255-255-50-300x300

Facultatea de Ingineria Sistemelor Biotehnice

facultate_ISB_2018

Facultatea de Inginerie Mecanică și Mecatronică

sigla_facultatea_IMM-300x300

Facultatea de Inginerie în Limbi Străine

facultatea_FILS_2018

Facultatea de Chimie Aplicată și Știinta Materialelor

Unknown

Absolvenți

„Universitatea Politehnica mi-a deschis calea către cercetarea științifică în domeniul autovehiculelor rutiere.”
„Politehnica a fost cea mai potrivită alegere pentru cariera mea profesională. Pe lângă bagajul complex de cunoștințe dobândite, aici am învățat să îmi structurez gândirea, să îmi organizez eficient timpul și să mă adaptez situațiilor neprevăzute. Acum, ca inginer, știu că a meritat tot efortul celor 4 ani de studii.”
„Am absolvit o facultate care mi-a format gândirea logică necesară oricărui loc de muncă în domeniul ingineriei.”
„Ne mândrim să spunem că mulți dintre angajații Genpact se bucură de cariere lungi și pline de succes - iar mare parte dintre ei sunt absolvenți ai Universității Politehnica București.”
„În Politehnică am învățat să am o perspectivă tehnică asupra întregii lumi, dar totodată și să înțeleg oamenii mai bine. Perioada studenției m-a ajutat să îmi dezvolt abilitățile de a găsi soluții pentru problemele complexe, indiferent de context sau resursele pe care le am la dispoziție.”
„Facultatea te poate direcționa spre o anumită carieră fie în antreprenoriat, fie ca angajat. Am ales calea antreprenoriatului. Pe mine personal, Universitatea POLITEHNICA din București m-a ajutat foarte mult să învăț să depășesc situațiile complexe.”
„Universitatea m-a ajutat enorm în evoluția mea profesională. Am avut șansa să găsesc sprijinul necesar obținerii performanțelor academice și să pot beneficia de oportunități multiple de dezvoltare a carierei mele.”
„Facultatea pe care am urmat-o m-a ajutat să pun bazele unei cariere de succes. Nu este un drum ușor, dar cine are ocazia să descopere domeniul ingineriei, cu siguranță va găsi ambiția de a-l parcurge până la capăt.”
„În cadrul Facultății de Inginerie Electrică din cadrul Politehnicii, am învățat foarte multe lucruri interesante care m-au ajutat enorm în carieră. În cei patru ani petrecuți aici, pot afirma faptul că am avut profesori care ne-au deschis ochii asupra unor principii teoretice cu o bună punere în practică într-o viitoare carieră și care ne-au solicitat în mod activ o gândire critică.”

Companii

„Industria maselor plastice se află în fața unui nou început prin implementarea preocupărilor ecologice. Tinerii ingineri au un rol important în promovarea tehnologiilor verzi.”​
„At Axel Johnson International, you will get an exciting role in a fast-growing international industrial group. We acquire and develop industrial technology companies in strategically selected niche markets. Over the past three years, we have grown 16% per year and conducted more than 40 acquisitions.”​
„Microchip is all about: motivation, passion and team work. We`re highly motivated to innovate, building up a community where passion and expertise are key”
„Digi | RCS & RDS s-a bazat întotdeauna pe ingineri și specialiști pasionați, curioși, inventivi, care să creeze soluții noi, eficiente și accesibile. Ușile companiei noastre vor fi mereu deschise pentru tinerii care vor să își construiască o carieră reușită.”
„Inginerii se află printre cele mai căutate categorii profesionale ale momentului. Deficitul de specialiști este o realitate cu care ne confruntăm de peste 10 ani în România, în special pe domeniile care au cunoscut o amplă dezvoltare în ultimii ani, precum IT, industria electronică, inginerie mecanică și industria instalațiilor.”
„Studiile tehnice pot aduce realizarea profesională aproape în orice domeniu.”
„Ingineria este domeniul prin care noi, românii, contribuim la dezvoltarea societății în rând cu lumea civilizată, bucurându-ne de recunoașterea și aprecierea pe care o merităm.”
„Domeniul logistic aduce expunere internațională, este dinamic și în continuă transformare, iar oportunitățile de dezvoltare sunt multiple.”

Angajați UPB

„Studenții noștri învață o meserie care le oferă siguranța unui loc de muncă bine plătit”
„Ingineria este printre singurele domenii care îți oferă la absolvire siguranța unui loc de muncă bine plătit.”